20160411 Den Haag Kerk Spaghettimonster

11 april 2016 Verlichtingsborrel Den Haag

De Kerk van het Vliegende Spaghettimonster

dirkjandijkstraTijdens de Haagse Verlichtingsborrel op maandagavond 11 april 2016 komen de Pastafari bij monde van Dirk Jan Dijkstra vertellen over het ontstaan van de Kerk van het Vliegende Spaghettimonster en hun serieuze en minder serieuze bedoelingen.

Aansluitend aan de lezing is er gelegenheid tot vragen. Voor en na de spreker is er ruim gelegenheid voor onderling contact en om met elkaar van gedachten te wisselen.

Maandelijks

De Haagse Verlichtingsborrel is een maandelijks feestje over helder denken, de moraal en het goede leven. Voor vrijdenkers, atheïsten, humanisten, sceptici en belangstellenden.

Tijd

De Haagse Verlichtingsborrel is elke 2e maandag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur, nazit zolang het gezellig is).

Locatie

Stadsbrasserie De Ooievaer, Turfmarkt 2, 2511 CA Den Haag, aan het Spuiplein onder het stadhuis, enkele minuten lopen van station Den Haag Centraal richting centrum.

Maaltijdaanbieding

Voorafgaand aan de Verlichtingsborrel is het mogelijk in Stadsbrasserie De Ooievaer een voor deze gelegenheid speciaal samengesteld pastamenu (hoofdgerecht én voorgerecht) te nuttigen voor de zeer speciale prijs van €13,50. Alleen een hoofdgerecht is €10,50.

Keuze voorgerecht:
Tomatensoep of soep van de dag
Salade Caprese
Brood met boter
Flammkuchen met geitenkaas of hummus

Keuze hoofdgerecht:
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Fungi (paddestoelen en room)
Spaghetti Carbonara (spekjes en room)
Spaghetti met pittige kipfiletstukjes
Spaghetti met tonijn
Spaghetti met zalmsnippers

Lekker, gezellig en gemakkelijk. Zo wordt de avond niet alleen een genot voor de geest, maar ook voor het lichaam. Reserveren tot uiterlijk een dag van tevoren via de e-mail info@deooievaer.nl of telefonisch 070 361 54 72. Vermelden aanbieding Verlichtingsborrel en wat u van de aanbieding wilt eten. Aan tafel tussen 18:00 en 19:30 uur. A la carte is ook mogelijk voor de in het menu vermelde normale prijzen, maar voor bezoekers van de Verlichtingsborrel met 10% korting indien uiterlijk een dag tevoren aangemeld.

Bereikbaarheid

Den Haag CS : 500 meter lopen
Kaart en route
Tramhalte op het Spui: lijnen 1 en 16
Bushalte op het Spui: lijnen 22 en 24
Parkeergarage: 20 meter
P1 Garage Stadhuis ligt in de directe omgeving van het Stadhuis. De garage heeft de inrit aan de Schedeldoekshaven.
Routeplanneradres:
Schedeldoekshaven 90
2511 BT Den Haag
070-3609977

Kosten

Bijdrage in de kosten €3, drankjes voor eigen rekening.