human rights

13 juni 2016 Verlichtingsborrel Den Haag

Heb jij het bij het rechte eind?

Om de zomer in te luiden is er op maandag 13 juni 2016 een speciale editie van de Haagse Verlichtingsborrel met een heuse pubquiz van Amnesty International. Test je kennis over kinder-, vrouwen- en LGTB-rechten en natuurlijk de internationale rechten van de mens. Heb jij het bij het rechte eind? Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden! Meedoen met de quiz is niet verplicht, je kunt natuurlijk ook alleen naar de vragen en antwoorden komen luisteren, en je soms verbazen. Voor de winnaar(s) is er een leuke prijs en we heffen dit keer geen entree. Een goede gelegenheid om eens kennis te komen maken. Voor en na de quiz is er ruim gelegenheid voor onderling contact en om met elkaar van gedachten te wisselen.

Maaltijdaanbieding

Voorafgaand aan de Verlichtingsborrel is het mogelijk in Stadsbrasserie De Ooievaer een speciaal menu (hoofdgerecht én voorgerecht) te nuttigen voor de zeer speciale prijs van €15,50. Alleen een hoofdgerecht is €12,50.

Keuze voorgerecht:
Tomatensoep of soep van de dag
Frisse groene salade
Brood met kruidenboter
Flammkuchen met geitenkaas of hummus

Keuze hoofdgerecht:
Asperges met beenham en krieltjes
Kipsaté met salade en frites
Vegetarische saté met salade en frites

Lekker, gezellig en gemakkelijk. Zo wordt de avond niet alleen een genot voor de geest, maar ook voor het lichaam. Reserveren tot uiterlijk een dag van tevoren via de e-mail info@deooievaer.nl of telefonisch 070 361 54 72. Vermelden aanbieding Verlichtingsborrel en wat u van de aanbieding wilt eten. Aan tafel tussen 18:00 en 19:30 uur. A la carte is ook mogelijk voor de in het menu vermelde normale prijzen, maar voor bezoekers van de Verlichtingsborrel met 10% korting indien uiterlijk een dag tevoren aangemeld.

Maandelijks

De Haagse Verlichtingsborrel is een maandelijks feestje over helder denken, de moraal en het goede leven. Voor vrijdenkers, atheïsten, humanisten, sceptici en belangstellenden. Voorafgaand aan de lezing is he mogelijk voor een speciale prijs de maaltijd te gebruiken, zie onder.

Tijd

De Haagse Verlichtingsborrel is elke 2e maandag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur, nazit zolang het gezellig is).

Locatie

Stadsbrasserie De Ooievaer, Turfmarkt 2, 2511 CA Den Haag, aan het Spuiplein onder het stadhuis, enkele minuten lopen van station Den Haag Centraal richting centrum.

Bereikbaarheid

Den Haag CS : 500 meter lopen
Kaart en route
Tramhalte op het Spui: lijnen 1 en 16
Bushalte op het Spui: lijnen 22 en 24
Parkeergarage: 20 meter
P1 Garage Stadhuis ligt in de directe omgeving van het Stadhuis. De garage heeft de inrit aan de Schedeldoekshaven.
Routeplanneradres:
Schedeldoekshaven 90
2511 BT Den Haag
070-3609977

Kosten

Entree dit keer gratis, drankjes en eventuele maaltijd voor eigen rekening.